ΤΟΠ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ και εμείς σας προτείνουμε τους καλύτερους προορισμούς για να περάσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές στην Ελλάδα!

Από νησιά μέχρι ορεινά μέρη, η Ελλάδα έχει αμέτρητους τόπους για να περάσετε ιδανικά τις διακοπές σας! Σας προτείνουμε, λοιπόν,κάποιους από τους πανέμορφους προορισμούς της Ελλάδας που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε αυτό το καλοκαίρι!

  1. Μύκονος: Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από τη λίστα μας! Το πιο κοσμοπολίτικο νησί της Ελλάδας είναι must εάν θέλετε να απολαύσετε στο έπακρο την διασκέδαση στις διακοπές σας!
  2. Σαντορίνη: Εάν πάλι είστε πιο ρομαντικοί και ταξιδεύετε με το άλλο σας μισό, η Σαντορίνη είναι ο πιο κατάλληλος προορισμός για να περάσετε το πιο ρομαντικό ταξίδι της ζωής σας! 
  3. Κρήτη: Ένας τέλειος προορισμός αν ταξιδεύετε με φίλους, ρομαντικά, αλλά ακόμα και οικογενειακά! Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 πόλεις, όπου μπορείτε να τις γυρίσετε όλες με αυτοκίνητο, αλλά εάν αποφασίσετε να μείνετε σε μία μόνο πόλη, εμείς συστήνουμε τα Χανιά!
  4. Ζάκυνθος: Εκπροσωπεί επάξια τα Επτάνησα, εφόσον αποτελεί τοπ προορισμός όχι μόνο για τους Έλληνες, αλλά και για τους τουρίστες του εξωτερικού! Το ᾽᾽Ναυάγιο᾽᾽ φυσικά είναι η παραλία που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλα τοπία στην Ζάκυνθο, εξίσου όμορφα! 
  5. Νάξος-Πάρος: Δύο νησιά που μοιάζουν τόσο πολύ, αλλά και ξεχωρίζουν κιόλας, το καθένα με τις δικές του ομορφιές! Σίγουρα θα τα αγαπήσετε τόσο πολύ θα θέλετε να τα ξαναεπισκεφθείτε!

Αυτές είναι λίγες από τις επιλογές που έχετε, ανάμεσα στην τεράστια ποικιλία απίστευτων προορισμών που σας προσφέρει η Ελλάδα! Το μόνο που έχετε να αποφασίσετε είναι το που θα πάτε! 

Και φυσικά μην ξεχνάτε την μηνιαία προσφορά μας, από την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.concord.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο +302109225001!