Η Concord

Η εταιρεία Concord δημιουργήθηκε το 1980, από τον Ανδρέα Μιχαήλ,  στην Αθήνα. Αναγνωρίστηκε  στον τομέα της, σε σύντομο χρονικό διάστημα και σήμερα αποτελεί, μία από τις πιο καθιερωμένες και αξιόπιστες ελληνικές  εταιρίες. Η Concord Rent a Car διαθέτει  την έδρα της στην Αθήνα, καθώς επίσης και  δίκτυο υποκαταστημάτων συνεργασίας σε όλη την Ελλάδα.

Η Concord είναι εδραιωμένη στον επαγγελματικό χώρο των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων εδώ και 44 χρόνια, εξασφαλίζοντας, την σωστή συνεργασία με τους πελάτες της, καθώς και την άψογη παροχή υπηρεσιών.
Εγγυόμαστε ποιότητα, σε συνδυασμό με οικονομικές τιμές και ειδικές προσφορές. Στις παροχές μας, συμπεριλαμβάνονται:

  • Άψογο service των αυτοκινήτων
  • Παροχή όλων των ασφαλειών
  • 24ωρη και άμεση οδική βοήθεια  
  • Γρήγορη παράδοση και παραλαβή σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής, καθώς και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και στα λιμάνια.

Κύριο μέλημα μας, είναι η προστασία και η ασφάλεια των πελατών μας.
 
Ο στόλος μας αποτελείται,  μόνο από  καλοσυντηρημένα και καινούρια  αυτοκίνητα. Σας εγγυόμαστε, ότι η εταιρία μας μπορεί να σας προσφέρει τα τελευταία μοντέλα αυτοκινήτων και σε συνάρτηση με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, θα απολαύσετε τις καλύτερες υπηρεσίες.

Αυτόματα οχήματα με A/C, μικρά λεωφορεία, αυτοκίνητα κάθε κατηγορίας, τζιπ, cabrio αυτοκίνητα για τις καλοκαιρινές σας βόλτες, πολυτελή αυτοκίνητα για τις ξεχωριστές σας στιγμές, οικονομικά diesel, είναι στη διάθεσή σας, σε κάθε μέρος της Ελλάδας.
Στόχος μας , η άριστη εξυπηρέτηση σας.


Πάντα κοντά σας.
Concord Rent a Car

Concord Car rental | Car Hire and booking in Greece, Athens Concord Car rental | Car Hire and booking in Greece, Athens Concord Car rental | Car Hire and booking in Greece, Athens
Contact Us