ΤΟΠ 5 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο Αύγουστος είναι ήδη εδώ και οι πιο πολλοί από εσάς, αν δεν έχετε ήδη πάει διακοπές, ετοιμάζεστε το πιο πιθανό για την καλοκαιρινή σας απόδραση σε κάποιο ελληνικό νησί! Για εσάς, όμως, που δεν μπορείτε να βγείτε εκτός Αθηνών για μεγάλο χρονικό διάστημα, και θέλετε να ζήσετε την μαγεία του καλοκαιριού, σας προτείνουμε κάποιους κοντινούς προορισμούς στην Αθήνα, όπου πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε αυτό το καλοκαίρι! 

  1. Πόρος: Το γνωστό νησί του Σαρωνικού κόλπου είναι ιδανικός προορισμός, εφόσον μπορείτε να γυρίσετε με το αυτοκίνητο όλο το νησί σε μία ημέρα, κάνοντας στάση για βουτιές στις μοναδικές παραλίες του νησιού!
  2. Αίγινα: Ένας από τους πιο δημοφιλείς και οικονομικούς προορισμούς κοντά στην Αθήνα! Είναι τόσο πεντακάθαρα τα νερά στις παραλίες του νησιού, που είναι κατάλληλα ακόμα και για υποβρύχιο ψάρεμα!
  3. Λουτράκι: Μία ώρα μόνο από την Αθήνα βρίσκεται το εκπληκτικό Λουτράκι, ή όπως το αποκαλούσαν παλιὀτερα, η Κορινθιακή Ριβιέρα! Πέρα από τις πανέμορφες παραλίες, ένα από τα highlights της περιοχής είναι και το καζίνο, που θα μπορούσατε να επισκεφθεἰτε πριν αναχωρήσετε για Αθήνα.
  4. Πήλιο: Συνδυάστε βουνό και θάλασσα επισκέπτοντας το μοναδικό Πήλιο, που βρίσκεται μόνο 3 ώρες από την Αθήνα! Υπάρχουν παραλίες στο Πήλιο, για όλα τα γούστα: οργανωμένες ή μη, με αμμουδιά ή βότσαλο, ήσυχες, ερημικές ή κοσμικές - Η επιλογή είναι δική σας! 
  5. Σούνιο: Κλασικός καλοκαιρινός προορισμός για όλους όσους ξέρουν καλά την Αττική! Εάν επισκεφθείτε το Σούνιο, πρέπει οπωσδήποτε να πάτε και στο σημείο που βρίσκεται ο Ναός του Ποσειδώνα, πόλος έλξης για τουρίστες από όλο τον κόσμο! 

Ετοιμάστε λοιπόν μία μικρή βαλίτσα ή τσάντα με τα..απαραίτητα και είστε έτοιμοι για την καλοκαιρινή σας απόδραση! 

Και φυσικά, μη ξεχνάτε ότι εμείς στη Concord είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε με το μεταφορικό σας μέσο για την απόδρασή σας! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.concord.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο +302109225001!