TIPS ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Τι πιο όμορφο για μία οικογένεια από το να κάνουν ένα ταξίδι όλοι μαζί! Επειδή όμως ένα ταξίδι με παιδιά κάποιες φορές μπορεί να σημαίνει ταλαιπωρία, εμείς σας δίνουμε κάποια tips προκειμένου το οικογενειακό σας ταξίδι να καταλήξει ως μία φανταστική εμπειρία!

    1.    Στην επιλογή του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της ενοικίασης, προτιμήστε ευρύχωρα αυτοκίνητα, για την άνεση την δική σας και φυσικά και των παιδιών σας. Δείτε εδώ ποιές επιλογές οικογενειακών αυτοκινήτων προς ενοικίαση σας προσφέρουμε: www.concord.gr

    2.    Κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς τον τελικό προορισμό σας κάνετε συχνές στάσεις, προκειμένου να ξεκουράζονται τα παιδιά σας, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν από την διαδρομή.

    3.    Εάν τα παιδιά σας είναι μέχρι και 5-6 ετών, σας συστήνουμε να έχετε παιδικό ειδικό καθισματάκι για την ασφάλεια των παιδιών σας, αλλά και για να οδηγείτε και εσείς με ηρεμία. Σας προσφέρουμε ποικιλία με παιδικά καθισματάκια, από τα οποία διαλέγετε εσείς ποιό θα έχετε στο αυτοκίνητο που ενοικιάζετε! 

    4.    Ένας άλλος τρόπος για να μην κουραστούν τα παιδιά σας κατά τη διάρκεια της διαδρομής, είναι να παίζει στο αυτοκίνητο την αγαπημένη τους μουσική! Σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορείτε να ετοιμάσετε ένα CD με τα αγαπημένα τους τραγούδια ή παραμύθια, ούτως ώστε να είναι και για τα παιδιά πιο ευχάριστη η διαδρομή! 

    5.    Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν την λίστα, η πρότασή μας για ειδικό βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών που πρέπει να είναι τοποθετημένο ήδη μέσα στο αυτοκίνητο, από την πρώτη στιγμή που θα το ενοικιάσετε! Σας προτείνουμε λοιπόν να επιβεβαιωθείτε ότι είναι ήδη τοποθετημένο το βαλιτσάκι μέσα στο αυτοκίνητο, πριν ξεκινήσετε την διαδρομή σας, γνωρίζοντας φυσικά τι περιέχει και πού είναι η θέση του μέσα στο αυτοκίνητο.

    6.    Πριν την έναρξη του ταξιδιού σας, μάθετε τη διαδρομή ή προμηθευτείτε με έναν χάρτη, προκειμένου να μην χαθείτε και να γλιτώσετε χρόνο, φτάνοντας πιο γρήγορα στον προορισμό σας.

 

Αποφασίστε λοιπόν ποιο χρονικό διάστημα θα ταξιδέψετε με την οικογένειά σας και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς! Εμείς αναλαμβάνουμε να κάνουμε το ταξίδι σας ευχάριστο! Για περισσότερες πληροφορίες: www.concord.gr