ΤΑ ΤΟΠ 5 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

Βρισκόμαστε ήδη περίπου στα μέσα του καλοκαιριού, και οι πιο πολλοί από εσάς ακόμα δεν έχετε πάει τις καλοκαιρινές σας διακοπές! Μάλιστα, πολύ πιθανό ακόμα να μην έχετε κανονίσει ούτε τον προορισμό των φετινών σας διακοπών! Εάν η προτίμησή σας είναι τα ελληνικά νησιά και δεν ξέρετε ποιό από όλα να διαλέξετε για να περάσετε αξέχαστες διακοπές, σας συστήνουμε τα τοπ 5 που εάν δεν τα έχετε ήδη επισκεφθεί στο παρελθόν, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε στο άμεσο μέλλον! 

  1. Σαντορίνη: Έχει ψηφιστεί ως το τοπ νησί του κόσμου, και όχι άδικα. Με την απαράμμιλη ομορφιά του, το νησί σας καλεί να το ανακαλύψετε, μαθαίνοντας παράλληλα την αξιοθαύμαστη ιστορία του. 
  2. Ρόδος: Ένα νησί που πρέπει να επισκεφθείτε, ξεκινώντας από την παραλία της Λίνδου, όπου έχει ψηφιστεί ως μία από τις 10 καλύτερες της Ευρώπης! Ένα νησί με τρομερή ιστορία, όπου το κέντρο της πόλης της Ρόδου είναι ουσιαστικά ένα κάστρο! 
  3. Κεφαλονιά: Ως ένα από τα στολίδια των Επτανήσων, η Κεφαλονιά ελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες με τον Μύρτο (μία από τις πιο διάσημες παραλίες του κόσμου) να είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες έλξης του τουρισμού. Φυσικά μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε και άλλα αξιοθέατα, όπως για παράδειγμα το σπήλαιο της Μελισσάνης!
  4. Σκιάθος: Ανήκει στο σύμπλεγμα των νησιών των Σποράδων και αποτελεί ένας από τους τοπ προορισμούς για τους νέους, αλλά και τις οικογένειες! Συνδυάζοντας άψογα έντονη διασκέδαση, αλλά και χαλαρούς ρυθμούς ζωής, η Σκιάθος αποτελεί ιδανικός προορισμός για κάθε καλοκαίρι!
  5. Κρήτη: Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας το μεγαλύτερο και το πιο πυκνοκατοικημένο νησί της Ελλάδας. Είτε είστε λάτρεις της ιστορίας, είτε είστε λάτρεις της περιπέτειας, η Κρήτη είναι ο κατάλληλος προορισμός για εσάς! Σίγουρα ταξιδεύοντας σε αυτό το πανέμορφο νησί, θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, αλλά και να ανακαλύψετε όλες τις μεγάλες πόλεις του νησιού, ξεκινώντας από τα Χανιά και καταλήγοντας στον Άγιο Νικόλαο! 

Η επιλογή λοιπόν είναι δική σας! Όποιο νησί και να αποφασίσετε να επισκεφθείτε για να περάσετε τις διακοπές σας αυτό το καλοκαίρι, εμείς στη Concord θα είμαστε δίπλα σας! 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.concord.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο +302109225001!