ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το Φθινόπωρο είναι εδώ και τα πρωτοβρόχια έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Ο καιρός είναι ιδανικός για εκδρομές, είτε κοντινές ή μακρινές! Εμείς σας βρήκαμε τα κατάλληλα μέρη για φθινοπωρινές εκδρομές, όπου μπορείτε να πάτε με φίλους ή το έτερο σας ήμισυ, είτε ακόμα και μόνος-η! 

Καρπενήσι

Στην Ευρυτανία κυριαρχεί απόλυτα η φύση. Το Καρπενήσι είναι ιδανικό για rafting, κανό, οργανωμένες πεζοπορίες, ποδηλασία βουνού, καθώς και άλλες δραστηριότητες. Απέχει 290 χλμ. από την Αθήνα και θεωρείται μια πρόκληση για τους οδηγούς,καθώς στην διαδρομή θα συναντήσετε πολλές απότομες στροφές. Φυσικά, ο τελικός προορισμός, όπως και η διαδρομή, αξίζουν απόλυτα τον κόπο!

Όσο για τη θέα; Όπου και να κοιτάξετε θα δείτε βουνά! Και όχι μόνο! Ποτάμια, καταρράκτες, λίμνες, ορμητικά νερά, εμπλουτίζουν την ομορφιά του τοπίου! Και φυσικά μην ξεχνάμε τα δέντρα..πλατάνια και έλατα παντού! 

Αράχωβα

Όλοι έχουμε ακούσει για την Αράχωβα ή την έχουμε επισκεφτεί, έστω και μια φορά. Φημίζεται για το χιονοδρομικό της κέντρο, αλλά σίγουρα βρισκόμενοι εκεί θα μπορείτε να κάνετε και άλλες δραστηριότητες, όπως ποδηλασία, πεζοπορία, ορειβασία. Μοναδικό στοιχείο που συναντάμε στην Αράχωβα είναι η αρχιτεκτονική που συνδυάζεται άψογα με τα γραφικά στενά, καθώς και τα  εξαιρετικά τοπία, όπου συνυπάρχει το παραδοσιακό και το σύγχρονο στοιχείο.

Γαλαξίδι

Το Γαλαξίδι σε ταξιδεύει με την ομορφιά που εκπέμπει η αρχοντιά του. Αποτελεί έναν ήσυχο προορισμό, ιδανικό για Σαββατοκύριακο. Αυτός είναι άλλωστε και ένας από τους λόγους που πολλοί Αθηναίοι το προτιμάνε για εξόρμηση! Σίγουρα θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει μία ανάπτυξη όσον αφορά τον τουριστικό τομέα, χωρίς όμως να έχουν επηρεαστεί τα ιστορικά στοιχεία της πόλης. Τα αναπαλαιωμένα αρχοντικά και η έντονη παρουσία των ντόπιων θα σας κάνουν να νιώσετε αμέσως την ζεστασιά του τόπου! Εάν επισκεφτείτε την Αράχωβα, σίγουρα θα πρέπει να επισκεφθείτε και το Γαλαξίδι, εφόσον η απόσταση μεταξύ τους είναι πολύ κοντινή.

Λίμνη Πλαστήρα

Η λίμνη Πλαστήρα μπορεί να απέχει 320χλμ. από την Αθήνα, αλλά σίγουρα η διαδρομή αξίζει, όπως άλλωστε και ο τελικός προορισμός! Στην λίμνη Πλαστήρα θα έχετε την δυνατότητα να επισκεφθείτε πολλά αξιοθέατα όπως διάφορα μοναστήρια, μονοπάτια, το φράγμα, το παρατηρητήριο και άλλα πολλά που μπορείτε να ανακαλύψετε μόνοι σας στην πορεία! 

Μπορείτε να την επισκεφθείτε όλες τις εποχές του χρόνου - κάθε εποχή προσφέρει και κάτι διαφορετικό! Τέλος, αφήστε τους ντόπιους να σας δείξουν την τρομερή φιλοξενία τους και σίγουρα θα θέλετε να επιστρέψετε σε αυτό το μαγικό τοπίο! 

Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να αποφασίσετε τον προορισμό σας και να ετοιμαστείτε με την παρέα σας για τις φθινοπωρινές σας εξορμήσεις! Όσο για το μέσο που θα ταξιδέψετε; Φυσικά με αυτοκίνητο από τη Concord! Κάνετε απλά την κράτησή σας στην ιστοσελίδα μας www.concord.gr και είστε έτοιμοι για το ταξίδι σας!!