ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!

Σίγουρα ένας από τους στόχους σας για το 2016 θα είναι να ταξιδέψετε μέσα στη νέα  χρονιά. Εμείς λοιπόν, από τη Concord, σας προτείνουμε κάποιους προορισμούς, όπου μπορείτε να ταξιδέψετε με το αυτοκίνητό σας, για όλους εσάς που δεν σας αρέσουν ιδιαίτερα τα αεροπλάνα και θέλετε λίγη περιπέτεια παραπάνω! 

Αυτοί είναι λοιπόν κάποιοι από τους προορισμούς που μπορείτε να τους επισκεφθείτε, απλά μπαίνοντας στο αυτοκίνητό σας αμέσως τώρα!

  1. Ρώμη 

Τα σοκάκια της πόλης και τα δρομάκια είναι ιδανικά για οδήγηση. Υπάρχει φυσικά και η επιλογή να νοικιάσετε ένα μηχανάκι αλλά δεν θα έχετε την άνεση του αυτοκινήτου! Μπορείτε να επισκεφθείτε διπλανές πόλεις, όπως Sierra, Perugia και Naples.

  1. Φλωρεντία

Επίσης μία πόλη που είναι κόντα στη Ρώμη, στην οποία αξίζει να μείνετε! Εκτός από το γεγονός ότι μπορείτε να ανακαλύψετε με το αυτοκίνητο, και το κέντρο της πόλης, αλλά και τα προάστια, θα μπορείτε να κάνετε και ένα κοντινό ταξίδι στην Πίζα! 

  1. Παρίσι

Ένας προορισμός που όλοι θέλουμε να ταξιδέψουμε κάποια στιγμή! Σίγουρα ακόμα και μία εβδομάδα στο Παρίσι δεν φτάνει για να εξερευνήσετε όλη την πόλη, αλλά σε περίπτωση που θέλετε να βγείτε εκτός, σας συστήνουμε τις πόλεις Montpellier και Lyon! 

  1. Βερολίνο

Η Γερμανία είναι μία χώρα αρκετά μεγάλη, όπου με το αυτοκίνητο θα μπορείτε να δείτε και μέρη που αλλιώς δεν θα μπορούσατε να τα επισκεφθείτε. Κάποιες πόλεις εκτός από το Βερολίνο που αξίζει να δείτε είναι το Αμβούργο και το Μόναχο!

  1. Αθήνα

Μα φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα! Εάν την έχετε επισκεφθεί πολλές φορές, ή ακόμα και μόνιμοι κάτοικοι της πόλης να είστε, είναι μια πόλη που πάντα θα ανακαλύπτετε κάτι καινούριο! 

Το πλεονέκτημα του να έχεις αυτοκίνητο όταν επισκέπτεστε μία πόλη, είναι ότι μπορείτε να ανακαλύψετε τις γύρω περιοχές και πόλεις, που σπάνια συμβαίνει εάν ταξιδεύετε με αεροπλάνο! Εάν ξεκινάτε από την Αθήνα το ταξίδι σας, τότε νοικιάστε αυτοκίνητο από τη Concord, με προσφορές που σας συμφέρουν! Για περισσότερα πατήστε εδώ: www.concord.gr