ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ακόμα δεν έχετε επιλέξει τον προορισμό που θα περάσετε τις διακοπές σας; Η Concord σας συστήνει τους κατάλληλους προορισμούς κοντά στην Αθήνα, όπου μπορείτε να ταξιδέψετε με το αυτοκίνητό σας, περνώντας αξέχαστες Χριστουγεννιάτικες διακοπές!

  1. Τρίπολη: Ένα από τα καταλληλότερα χειμωνιάτικα τοπία για τα Χριστούγεννα με τα βουνά να κατακλύζονται από χιόνι! Σε λιγότερο από 2 ώρες μπορείτε να βρεθείτε από την Αθήνα στην Τρίπολη με αυτοκίνητο!
  2. Καρπενἠσι: Σε αυτό το μέρος τα βουνά είναι ψηλότερα και το χιόνι ακόμα πιο πολύ! Το Καρπενήσι μπορεί να είναι το ιδανικό μέρος για να περάσετε τα Χριστούγεννα, εφόσον είναι ένα παραδοσιακό μέρος στις κατάλληλες γιορτινές συνθήκες!
  3. Αράχωβα: Σίγουρα ένας χειμερινός προορισμός που όλοι έχετε επισκεφθεί ή θέλετε να επισκεφθείτε! Εάν σας αρέσει να συνδυάζετε χειμερινά σπορ, φύση και έντονη νυχτερινή ζωή, τότε η Αράχωβα είναι το κατάλληλο μέρος για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σας!
  4. Καλάβρυτα: Απέχουν περίπου 2,5 ώρες από την Αθήνα, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο! Αποτελούν από τους πιο διάσημους προορισμούς για την εποχή του χειμώνα, συνδυάζοντας τη σπάνια φυσική ομορφιά του τοπίου με τα ιστορικά μνημεία που υπάρχουν στο μέρος.
  5. Ναύπλιο: Είναι ένας προορισμός για όλες τις εποχές, με τη γιορτή των Χριστουγέννων να είναι το αποκορύφωμα για πολλούς επισκέπτες, εφόσον υπάρχουν πολλά γιορτινά events τα οποία μπορείτε να απολαύσετε, απολαμβάνοντας παράλληλα την ηρεμία της πόλης!

Όλους τους προορισμούς που σας προτείνουμε είναι ιδανικό να τους επισκεφθείτε με αυτοκίνητο, έχοντας έτσι την άνεση να γνωρίσετε και τις γύρω περιοχές των πόλεων, αλλά και για να απολαύσετε περισσότερο την διαδρομή! Η πιο οικονομική λύση φυσικά για εσάς είναι να νοικιάσετε αυτοκίνητο από τη Concord με μόνο €60 για 3 μέρες! Κάνετε την κράτησή σας από τώρα στο www.concord.gr !

Σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα!