5 ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΣΧΑ!

Το Πάσχα πλησιάζει και οι πιο πολλοί από εσάς έχετε ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζετε τις διακοπές σας! Το γεγονός ότι φέτος το Πάσχα συμπέφτει την ίδια μέρα με την Πρωτομαγιά, σας δίνει σίγουρα ένα έξτρα πλεονέκτημα για τις πασχαλινές ανοιξιάτικες διακοπές σας, με τον καλό καιρό να είναι σύμμαχος στο ταξίδι σας!

Σας συστήνουμε, λοιπόν, 5 προορισμούς κοντά στην Αθήνα, ιδανικούς για να περάσετε τις διακοπές σας!

  1. Ναύπλιο: Το έχουμε ξαναπροτείνει και το ξαναπροτείνουμε, καθ᾽ότι αναφερόμαστε σε αγαπημένο μέρος! Το Ναύπλιο είναι ένας ιδανικός προορισμός για να γιορτάσετε το Πάσχα, με τους κατοίκους να σας καλούν να γιορτάσετε παραδοσιακά μαζί τους.
  2. Πήλιο: Μόλις 3 ώρες από την Αθήνα βρίσκεται το πανέμορφο Πήλιο! Αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό βουνού και θάλασσας, πράγμα που το κάνει ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου! 
  3. Μονεμβασιά: Η απόσταση μέχρι την Μονεμβασιά είναι περίπου 2,5 ώρες από την Αθήνα! Στην πραγματικότητα η Μονεμβασιά δεν χρειάζεται αφορμή για να την επισκεφθείτε, αλλά ο εορτασμός του Πάσχα είναι σίγουρα η καλύτερη αφορμή! Τα φοβερά τοπία που θα συναντήσετε στην διαδρομή δεν περιγράφονται! 
  4. Χαλκίδα: Μία από τις πιο κοντινές πόλεις στην Αθήνα που σας δίνει το περιθώριο να ξεφύγετε από τους ρυθμούς της πόλης. Μια έξτρα επιλογή που έχετε, όπου δεν θα βγείτε χαμένοι, είναι να πάτε και σε άλλες πόλεις της Εύβοιας, ανακαλύπτοντας νέα μέρη!
  5. Πόρτο Ράφτη: Έχουμε τη λύση για όλους εσάς που δεν θέλετε να απομακρυνθείτε πολύ από την Αθήνα. Το Πόρτο Ράφτη είναι ιδανικός προορισμός για εσάς, είτε ταξιδεύετε με το άλλο σας μισό, είτε οικογενεικά, είτε ακόμα και μόνος σας, καθώς η διαδρομή είναι απολαυστική! 

Μπείτε λοιπόν στο αυτοκίνητο της επιλογής σας από τη Concord και.. είστε έτοιμοι! Κάνετε την κράτηση του αυτοκινήτου σας εδώ: www.concord.gr