ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!

Η Ελλάδα είναι μία χώρα με πολλές κρυμμένες ομορφιές, κάποιες από τις οποίες δεν μπορείτε να ανακαλύψετε ταξιδεύοντας με αεροπλάνο ή με πλοίο. Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε έναν τόπο, πόσο μάλλον την Ελλάδα, είναι να ταξιδέψετε με αυτοκίνητο! Με σημείο εκκίνησης την Αθήνα, λοιπόν, σας συστήνουμε τους πέντε καλύτερους προορισμούς, για αξέχαστες και μοναδικές διαδρομές με το αυτοκίνητο και την παρέα σας!

  1. Πήλιο: Ιδανικό τοπίο για κάθε είδους δραστηριότητα, από περπάτημα μέχρι και ποδήλατο ή ορειβασία, το Πήλιο απέχει από την Αθήνα 3 ώρες, όπου θα απολαύσετε μία απίστευτη διαδρομή πηγαίνοντας προς τον τελικό προορισμό!
  2. Μονεμβασιά: Φημίζεται για τα όμορφα βουνά και την θέα που κόβει ανάσα. Με το Μεσαιωνικό φρούριο και την ιστορία να ελκύουν τουρίστες ολόχρονα που κατακλύζουν τον τόπο, η Μονεμβασιά αποτελεί τοπ προορισμός για ταξίδι με το αυτοκίνητο!
  3. Πάργα: Είναι ένας από τους ομορφότερους τόπους της Ελλάδας, που συστήνεται για καλοκαιρινές, αλλά και χειμερινές διακοπές! Βρίσκεται ανάμεσα στην Ηγουμενίτσα και στη Πρέβεζα , ενώ παρά το γεγονός ότι είναι τόσες ώρες από την Αθήνα, πρέπει να αναφέρουμε ότι η διαδρομή είναι μοναδική καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε από κόντα και άλλα μέρη, όπως την Άρτα, το Αγρίνιο, το Καρπενήσι κλπ.
  4. Ναύπακτος: Παραθαλάσσια πόλη της Αιτωλοακαρνανίας που βρίσκεται κοντά στην μαγευτική γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου! Επισκεφθείτε το Ενετικό Λιμάνι και φυσικά το κέντρο της πόλης με τα παραδοσιακά σπίτια του!
  5. Τρίπολη: Με το φθινόπωρο να πλησιάζει, η Τρίπολη γίνεται ένας από τους τοπ προορισμούς καθώς δεν υπάρχει καλύτερος τόπος για ξεκούραση και ηρεμία, από τα βουνά! Με μόλις 2 ώρες απόσταση από την Αθήνα, η διαδρομή με το αυτοκίνητο δεν είναι καθόλου κουραστική, ίσα-ίσα θα λέγαμε είναι άκρως απολαυστική! 

Αυτοί είναι κάποιοι από τους προορισμούς που μπορείτε να επισκεφθείτε τώρα το φθινόπωρο ή ακόμα και τον χειμώνα, ξεκινώντας από την Αθήνα, με μοναδικά εφόδια την καλή παρέα και φυσικά.. αυτοκίνητο της επιλογής σας από την Concord! 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.concord.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο +302109225001! 

Καλές Διαδρομές!